Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace

Váš košík je prázdný

Vyberte produkty, které chcete zakoupit a vložite jej do košíku pomocí tlačítka "Vložit do košíku" v kartě detailu produktu.

Košík: 0 ks položek

Vynikající těstoviny Pasta alla Sicilia

Doba přípravy: 30 minut

Ingredience:

Příprava jídla:
Lilky nakrájejte i se slupkou na kostky o hraně zhruba 1–1,5cm. Řádně je osolte a nechte 30 minut vypotit. Na oleji opékejte česnek 30 sekund a pak přidejte rajčata z konzervy a polovinu bazalky. Osolte, opepřete a na mírném plameni vařte nejméně 20 minut do zhoustnutí. Vypněte a dejte stranou.
Vypocené lilky propláchněte pod tekoucí vodou a dobře osušte v čisté utěrce. Po částech smažte na rozpáleném oleji ze všech stran dočervena. Vyjměte a nechte okapat na papírových utěrkách.
Těstoviny – nejlépe fettucine nebo tagliatelle uvařte podle návodu na obalu al dente sceďte. Promíchejte s rajčatovou omáčkou a rozdělte na talíře. Navrch rozdělte lilky a ozdobte pár lístky bazalky. Podávejte posypané rozdrobenou čerstvou ricottou nebo strouhaným sýrem ricotta salata.

Náš tip