Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace

Váš košík je prázdný

Vyberte produkty, které chcete zakoupit a vložite jej do košíku pomocí tlačítka "Vložit do košíku" v kartě detailu produktu.

Košík: 0 ks položek

Naladíme Vás na hovězí steaky z Toskánka, těstoviny z Gragnana, vyberete si u nás z mnoha druhů italských salámů, italských kozích a ovčích sýrů, italských těstovin a bílých, červených nebo šumivých vín. NDovážíme take olivové oleje – klasické i ochucené, italské omáčky na těstoviny, marmelády, pesta a balzamikové octy. Mezi velkou chloubu patří ovoce a zelenina ze Sicílie, které je extra čerstvé.

Golferra

Náš příběh začíná z kraje roku 1960 s otevřením originální továrny Golfera v malém městečku Lavezzola.
Jak ekonomický boom nabíral rychlost, tato malá místní firma měla sen: získat přední jméno v italském potravinářském průmyslu. Byl to sen, který vznikl v prvním desetiletí existence firmy, kdy se firma soustředila výhradně na produkci Mortadelly. V roce 1970 se Golfera rozhodla rozšířit sortiment na všechny druhy masných výrobků.

Jak se ukázalo, rozhodnutí to bylo správné, o několik let později získala Golfera Oscara za inovaci na potravinářském veletrhu Cibus. V roce 1997 byla společnost koupena rodinou Zavala, která se pustila do dalšího rozšř?ování produktů Golfella, Dolce magro, San Valentino a Bresi. Tyto výrobky jsou nyní hvězdy sortimentu.

V posledních letech společnost věnuje svoje veškeré úsilí kvalitě výrobků, uspokojení požadavků klientů. Jejich prioritou je produkce mas s vysokou nutriční hodnotou a sníženým obsahem tuku s důrazem na chuť a lehkost.

Výrobky jsou z ekologické farmy, kde se klade především důraz na dobré životní podmínky zvířat, přírodní rytmy a životní prostředí.

Golfera – maso, kterému můžete věřit. 

Náš tip